Spaghetti met versetomatensaus

Spaghetti met versetomatensaus

Spaghetti met versetomatensaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kg verse, rijpe tomaten
1 dl koudgeperste olijfolie
1 teentje knoflook
1 takje basilicum
peper, zout
400 gr spaghetti

Bereiden

Dompel de tomaten 10 tellen in kokend water, pel ze, verwijder de zaadjes en
snijd het vruchtvlees in stukjes.
Doe ze met de overige ingrediënten in een kom en laat ze een uur
marineren.
Kook de spaghetti al dente, giet ze af.
Bestrooi met verse basilicum.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus